Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از منازل سازمانی فرهنگیان امیدیه که از سال ۱۳۵۰ توسط وزارت نفت به آموزش‌وپرورش امیدیه واگذار شده بود به تملک ساکنان آن در دهه هشتاد درآمده و روند چرخشی واگذاری آن‌ها بر حسب اولویت متوقف شده است. ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۹ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از امیدیه، 350 واحد مسکونی از سال 1350 توسط وزارت نفت به آموزش‌ و پرورش امیدیه واگذار شد و قرار بود به صورت چرخشی و برحسب اولویت توسط فرهنگیان شهرستان مورد استفاده قرار بگیرد که به تملک ساکنان آن در دهه هشتاد در‌آمده و بعضی با وجود مالک‌نبودن اقدام به فروش و اجاره آن‌ها کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تخلیه نکردن منازل توسط فرهنگیان قبلی و توقف روند چرخشی واگذاری آن‌ها بر حسب امتیاز، سبب شده جمعی از فرهنگیان امیدیه‌ به نمایندگی از 600 فرهنگی مستاجر در مقابل ساختمان آموزش‌ و پرورش این شهرستان تجمع کنند.

گفت‌وگوی خبرنگار تسنیم با یکی از معترضین را در ادامه می‌بینید؛ 

تسنیم: دلیل تجمع اعتراض‌کنندگان چه بود؟

راکدماندن روند چرخشی واگذاری منازل که سبب می‌شد عده‌ای با وجود بازنشستگی از تخلیه واحد خودداری کرده و ما که نیروی شاغل به کار اداره آموزش‌ و پرورش هستیم مجبور به اجاره‌نشینی و اختصاص یک سوم از حقوق خود به اجاره‌بها شویم.

تسنیم: چرا روندچرخشی واگذاری منازل راکد شده است؟

از دهه هشتاد و همزمان با تصویب طرح واگذاری منازل سازمانی آموزش‌وپرورش که در امیدیه دچار سوءبرداشت و سوءاجرا شد ساکنان از تخلیه واحدها خودداری کرده و بعضا با وجود این‌که مالک نبودند اقدام به خریدوفروش و بازسازی منازل کردند.

تسنیم: جزئیات این طرح چه بود؟

به موجب این طرح منازل سازمانی تمام ادارات شهرهای مرزی و زیر 25 هزار نفر باید به ساکنان آن واگذار می‌شد که در امیدیه با وجود صدق‌نکردن هر دو شرط، طرح اجرایی و روند واگذاری چرخشی متوقف شد.

تسنیم: خواسته تجمع‌کنندگان چیست؟

خواسته تجمع‌کنندگان برگزاری جلسه مشترک با ساکنان فعلی و مسولان مربوطه برای ارائه پیشنهادات است تا مشکل پیش از ارجاع به دیوان عدالت اداری حل‌ و فصل شود.

تسنیم: تجمع‌کنندگان چه پیشنهادی برای حل مشکل دارند؟

تعمیر و  افزایش طبقات واحدهای ویلایی از طریق تعاون که طرفین را ذی‌نفع می‌کند از پیشنهادات نمایندگان ششصد فرهنگی شهرستان است که از مقابله فرهنگیان مستاجر و ساکن  منازل جلوگیری کرده و مسئله را تا حدودی به جواب می‌رساند.

پیگیری اخذ سند منازل که در حال حاضر به علت فرسودگی امکان‌پذیر نیست از طریق وزارتخانه یکی دیگر از پیشنهادات ماست که باز هم به نفع طرفین است.

تسنیم: چرا مشکل از سال هشتاد  تا اکنون حل‌نشده باقی ماند؟

اهمال مدیران قبلی آموزش‌وپرورش امیدیه که خود صاحب‌خانه و ذی‌نفع بودند مشکل را به صورت حل‌نشده باقی گذاشته و باعث ادامه آن تا سال 97 شد.

تصاویری از این تجمع را در ادامه می‌بینید؛

 

گزارش از زهراقنواتی

انتهای پیام/ش

R41468/P1377/S6,57/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۷۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره تدریس برتر ساختگاه معلمان قوی برای ایران قوی است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا درویشی دوشنبه شب در حاشیه جشنواره تدریس برتر در سالن همایش پردیس علامه طباطبایی بوشهر ضمن تقدیر از همه دست اندرکاران این جشنواره در پردیس های دانشگاه، اظهار داشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی نگاه راهبردی به دانشگاه فرهنگیان دارد و هدف مقدسش تربیت معلم تراز انقلاب اسلامی است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر گفت: دانشجومعلمان ما در حوزه تدریس و تدریس برتر باید الگوی تمام عیار معلمی باشند؛ چرا که آنها معلمان فردای این کشور هستند و تربیت نسل آینده را بر عهده دارند.

درویشی جشنواره تدریس برتر دانشگاه فرهنگیان را یک کارگاه سازندگی پرورش استعدادهای ناب معلمی در گستره ایران و ساختگاه معلمان قوی دانست و بیان داشت: برای داشتن ایران قوی، ایران پویا و سربلند نیازمند چنین معلمانی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: این جشنواره که از اقدامات تحولی بزرگ در این دانشگاه است به همت معاونت دانشجویی اجرایی شده و امسال شاهد یازدهمین دوره آن هستیم.

درویشی خاطرنشان کرد: در سال گذشته دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر جایگاه خوبی را در مرحله منطقه ای کسب کرد و امسال مرحله استانی با توجه به تجربیات گذشته بهتر برگزار شده است و امیدوارم که امسال برگزیدگان مرحله استانی ما در مراحل منطقه ای و کشوری خوش بدرخشند.

استقبال دانشجویان از جشنواره تدریس برتر

معاون هماهنگی دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر نیز اظهار داشت: تلاش زیادی برای برگزاری شایسته مرحله استانی جشنواره تدریس برتر در ستاد برگزاری جشنواره صورت گرفته است.

اکبر شیخیانی بیان داشت: از همه عوامل برگزاری جشنواره در پردیس های دانشگاه و دبیران علمی و اجرایی جشنواره تقدیر می کنم و امیدوارم بهترین ها از جشنواره راهی مراحل منطقه ای و کشوری شوند و برای استان افتخارآفرینی کنند.

شیخیانی تاکید کرد: در مدت برگزاری جشنواره رقابت بسیار خوبی را بین شرکت کنندگان شاهدیم و خرسندیم که جشنواره مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته و شور و نشاط علمی خوبی در دانشگاه ایجاد کرده است.

مسیر افزایش کیفیت آموزش از شاهراه جشنواره تدریس برتر می گذرد

معاون توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس علامه طباطبایی نیز اظهار داشت: از جمله مهمترین اهداف این جشنواره عمق بخشی و کیفیت بخشی به تدریس با رویکرد نوآورانه است.

علی اکبر قاسمی گفت: قطعاً جشنواره تدریس برتر حرکت تحولی بسیار راهگشا در آینده دانشجومعلمان ما به عنوان معلمان فردای این کشور است و چشم انداز بسیار روشنی را برای آموزش و پرورش ایران رقم خواهد زد.

قاسمی بیان داشت: مسیر افزایش کیفیت آموزش از همین شاهراه جشنواره تدریس برتر می گذرد و همه باید تلاش کنیم که معلمانی شایسته، کارآمد و تاثیرگذار برای سربلندی کشور خود تعلیم و تربیت کنیم.

ارتقا مهارت های حرفه ای دانشجومعلمان درجشنواره تدریس برتر

معاون توسعه منابع و امور دانشجویی پردیس بنت الهدی صدر بوشهر نیز اظهار داشت: جشنواره تدریس برتر، دانشگاه نخبگانی برای پرورش و شناسایی بهترین دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان است.

عبدالرسول فدایی دولت گفت: در طول مدت جشنواره همه توان خود را در پردیس برای برگزاری شایسته جشنواره به کار بستیم و خرسندیم که این جشنواره توانسته در مدت کم برگزاری این اندازه شور و نشاط علمی در دانشگاه ایجاد کند.

فدایی دولت بیان داشت: مهارت های حرفه ای دانشجومعلمان در این جشنواره ارتقا می یابد و آنها از هم اکنون خود را برای فردای معلمی آماده می کنند و دانشجویان با هر اجرایی در این جشنواره به انتقال تجارب خود به یکدیگر کمک می دهند.

دبیر علمی جشنواره تدریس برتر دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر نیز ضمن تقدیر از عوامل اجرایی، هماهنگ کننده و هیات داوران جشنواره تدریس برتر اظهار داشت: هر ساله این جشنواره در سطح دانشگاه فرهنگیان در سطوح استانی، منطقه ای و کشوری برگزار می شود.

نیکی نیروزاده گفت: یکی از اهداف از برگزاری این جشنواره آن است که دانشجومعلمان با مسائلی که در حوزه آموزش و یادگیری است، آشنا شوند.

نیروزاده بیان داشت: هدف اصلی جشنواره همت، توانمندی، عزت نفس و اعتماد به نفسی است که دانشجو در این جشنواره ثبت نام کرده و به اجرای تدریس خود می پردازد و از همه دانشجویانی که در این جشنواره حضور دارند تقدیر می کنم.

وی با بیان اینکه استعدادها و توانمندی های دانشجویان ما بسیار است، متذکر شد: در حوزه آموزش و یادگیری مفاهیم و مهارت های زیادی باید یک دانشجومعلم در مدت حضور خود در دانشگاه فرهنگیان از نظر مهارت های معلمی و از نظر صلاحیت های حرفه ای فرا گیرد که یکی از آنها از طریق همین جشنواره تدریس به مرحله یادگیری می رسد.

کد خبر 6092588

دیگر خبرها

  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • «هدیه روز معلم» امسال چیست و کی به حساب فرهنگیان واریز می‌شود؟
  • کسورات حقوق دانشجو معلمان به میزان خدمات دریافتی می شود
  • جشنواره تدریس برتر ساختگاه معلمان قوی برای ایران قوی است
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • قطعی ۱۷ ساعته آب منازل شهرک سازمانی والفجر در پرندک